Uczniowie

Daiton 9 l

Urodziny: 07.11.2011
W Kasisi od: 13.05.2016

Daiton trafił do Kasisi razem ze swoja siostrą Blessing po śmierci obojga rodziców. Nikt do tej pory nie dbał specjalnie o jego zdrowie. W Kasisi dostaje wszystko, czego mu potrzeba.

CZERWIEC 2021
Daiton rozrabiaka. Chodzi do czwartej klasy. Ciągle przychodzi z jakimś skaleczeniami. Odwiedza go siostra.
MAJ 2019
Chodzi do pierwszej klasy. Jest bardzo żywiołowy. Lubi przybiegać do kaplicy rano oraz grać w piłkę.
LIPIEC 2018
Chłopiec w przyszłym roku pójdzie do szkoły. Już nie może się doczekać.
KWIECIEŃ 2018
Daiton ma się bardzo dobrze, to spokojny chłopiec, jest w naszej grupie przedszkolnej. Minęło trochę czasu odkąd trafił do Kasisi, zmienił się nie do poznania. Dziś Daiton biega sam, buduje relacje, wszystko się wyprostowało i idzie ku dobremu.
pokaż starsze

Piłka nożna