Uczniowie

Daniel 17 l

Urodziny: 15.03.2004
W Kasisi od: 01.04.2011

Daniel został przywieziony do Kasisi przez siostrę zakonną, która znała jego rodziców. Po ich śmierci chłopiec i jego bracia zostali bez opieki. Jako najmłodszy z rodzeństwa przybył do Kasisi pierwszy. Był bardzo ciężko chory. Szczęśliwie odzyskał już siły. Na początku był bardzo nieśmiały i odizolowany od wszystkich, jednak sytuacja zmieniła się, kiedy do Kasisi trafił także jego brat Steve. Daniel jest mądrym, sympatycznym i życzliwym dzieckiem. Mocno wierzy w to, że świat i ludzie są dobrzy.

CZERWIEC 2021
Bardzo spokorniał, zrobił się z niego prawdziwy dżentelmen. Chodzi do dziesiątej klasy. Dobrze się uczy. Jest cichy.
MAJ 2019
Chodzi do ósmej klasy. Bardzo lubi rysować i grać w piłkę. Mimo talentu malarskiego nie marzy o karierze artysty, chce za to pracować w banku.
LIPIEC 2018
Chłopak chodzi do siódmej klasy. Jest bardzo mądry i dojrzały. Świetnie maluje. Rośnie nam kolejny artysta.
GRUDZIEŃ 2016
Daniel idzie do szóstej klasy. Jest bardzo spokojny. Wybiera się właśnie ze Stevem na wakacje do starszego brata.
CZERWIEC 2016
Chodzi do szkoły. Ustabilizował się zdrowotnie. Jego zainteresowania wiążą się z muzyką, lubi też malować i dołączył do grupy artystów malarzy.
CZERWIEC 2015
Jest bardzo delikatny i wrażliwy. Chodzi do trzeciej klasy. Bardzo dobrze się uczy. Spędza dużo czasu ze swoim bratem Stevenem. U Daniela została wykryta padaczka, mimo, że mieszka w domu chłopców, śpi w House of Hope, bo ataki ma najczęściej w nocy.
pokaż starsze

Piłka nożna