Uczniowie

Elizabeth 11 l

Urodziny: 31.10.2009
W Kasisi od: 13.04.2010

Elizabeth trafiła do Kasisi niedługo po urodzeniu ze względu na ciężką chorobę jej mamy. Matka czasem odwiedza dziewczynkę, ale nie chce i, ze względu na stan zdrowia, nie może jej zabrać. Elizabeth potrzebuje troski i uwagi, by jej potencjał nie został zaprzepaszczony. Jest bowiem bardzo inteligentnym i rezolutnym dzieckiem, a samodzielnością zaskakuje nawet najlepiej znające ją opiekunki.

CZERWIEC 2021
Jest w piątej klasie. Mieszka w House of Mercy. Jest najbardziej zamknięta ze wszystkich dziewczynek. Bywają dni, kiedy się otwiera. W czasie wieczornych dyskusji z s. Mariolą chętnie zabiera głos. Często odwiedza ją umysłowo chora, bezdomna matka.
MAJ 2019
Dziewczynka jest w trzeciej klasie. Należy do scholi, tańczy i gra na organach. Uwielbia pływać.
LUTY 2018
Dziewczynka chodzi do drugiej klasy. Pięknie gra na keybordzie. Martwi się mamą, która jest chora.
CZERWIEC 2015
Mama Elizabeth mimo złego stanu zdrowia odwiedza dziewczynkę. Nasza Ela jest bardzo inteligentna. Siostry będą się starały wysłać ją do szkoły rok wcześniej.
pokaż starsze

Fasola