Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Emmanuel 9 l

Urodziny: 28.08.2010
W Kasisi od: 22.09.2010

Emmanuel daje Siostrom dużo radości, zwłaszcza, że ze spokojem mogą obserwować jak zdrowo i dobrze się rozwija. To młodszy brat Chungu i żywe srebro. Nie da się go zatrzymać ani dogonić. Trzeba mieć oczy dookoła głowy, by nadążyć za tym ruchliwym dzieckiem. Każdy jednak lgnie do niego, bo jest niezwykle radosny i szczęśliwy. Nikt w Kasisi nie pamięta, by Emmanuel kiedykolwiek płakał.

MAJ 2019r.
Emmanuel chodzi do pierwszej klasy. Jest bardzo radosny, pełen energii i bardzo aktywny.
LIPIEC 2018r.
U chłopca wszystko w porządku, jest zdrowy i radosny
CZERWIEC 2017r.
Emmanuel to rozrabiaka, wszędzie go pełno, ale ma w sobie dużo wdzięku, i wszystko można mu wybaczyć. Nie da się na niego długo gniewać. Jest bardzo radosnym dzieckiem.
CZERWIEC 2016r.
Mieszka w Edmund' s House. Chodzi do przedszkola Big Five. Lubi się bawić i śpiewać.
CZERWIEC 2015r.
Jest bardzo zaradnym i sprytnym chłopcem, z pewnością da sobie radę w życiu. Trzyma ze swoim bratem Chungu.
pokaż starsze

Maria Zięba

Aga

Gosia&Przemek

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!