Uczniowie

Grace 17 l

Urodziny: 21.06.2004
W Kasisi od: 08.02.2006

Grace do Kasisi przyniosła matka, gdy dziewczynka miała zaledwie 2 latka. Jest bardzo mądra. Zaraża wszystkich swoją pogodą ducha i pozytywnym nastawieniem do świata. Bardzo dobrze się uczy i bardzo lubi szkołę. W wolnych chwilach lubi się bawić i czytać.

CZERWIEC 2021
Chodzi do dziesiątej klasy. Jest samodzielna, obowiązkowa, radosna i koleżeńska.
LIPIEC 2020
Grace chodzi do dziewiątej klasy, uczy się w szkole na północy Zambii. Niedługo będzie pisała egzaminy.
LIPIEC 2018
Jest w House of Mercy. Chodzi do siódmej klasy. Ma zadatki na lidera. Potrafi zarządzać zespołem w trakcie obowiązków. Jest bardzo pracowita.
GRUDZIEŃ 2016
Jest jedną klasę wyżej niż powinna. Od stycznia idzie do klasy szóstej. Zamieszka w Domu Miłosierdzia. Przeżywa młodzieńczy bunt, więc bardzo potrzebuje wsparcia.
CZERWIEC 2016
U naszej Grace wszystko w jak najlepszym porządku. Chodzi do czwartej klasy, bardzo dobrze się uczy.
CZERWIEC 2015
Pięknie tańczy. W gestach, słowach i zachowaniu jest prawdziwą dystyngowaną panienką. Bardzo dobrze się uczy.
pokaż starsze

Książki do biblioteki