Uczniowie

Ireen 11 l

Urodziny: 18.09.2009
W Kasisi od: 11.04.2010

Irene i jej siostrę bliźniaczkę, Teresę, matka zostawiła zaraz po urodzeniu. Do Kasisi przyniósł je wujek, który czasem je odwiedza. Stres, jakiego doświadczyły już na tak wczesnym etapie rozwoju sprawił, że dziewczynki początkowo były bardzo wystraszone. Siostry musiały długo się starać, by bliźniaczki poczuły się bezpiecznie i zaufały nowym opiekunkom. Teraz już się oswoiły z otoczeniem, ale nadal potrzebują dużo czułości i delikatności. Irene jest wrażliwsza i bardziej nieśmiała od swojej siostry.

MAJ 2019
Irene jest poza Kasisi, mieszka u swojej rodziny, ale wciąż otrzymuje wsparcie z projektu „Adoptuj z sercem”.
CZERWIEC 2016
Irene razem z siostrą wyjechała na kilka dni do wujka. Obie dziewczynki są bardzo zadowolone, że mają kontakt z rodziną. W przyszłym roku idą do szkoły w Kasisi.
CZERWIEC 2015
Irene to już duża dziewczynka. Jest bardzo spokojna. Ma dobry apetyt. Bardzo dobrze czuje się w Kasisi.

Kurczak

Kurczak