Przedszkolaki

Izajah 5 l

Urodziny: 03.04.2016
W Kasisi od: 06.04.2016

Chłopca do Kasisi przywiozła policja w trzeciej dobie życia. Jest zdrowym, dużym dzieckiem. Izajah trafił do Kasisi jako… Mesjasz. Siostry zgodnie stwierdziły, że rodzice trochę przesadzili z imieniem i odświeżyły metrykę chłopca zanim ten zdążył się przyzwyczaić.

CZERWIEC 2021
Jest bardzo mądry i grzeczny, ale też uparty, wie czego chce. Zjada tylko to, co chce i nikomu nie uda się go przekonać, by choć spróbował, to czego nie lubi.
LISTOPAD 2019
Dziecko z charakterem, wie czego chce, jak nie chce czegoś zrobić, to nie ma siły, by go zmusić, bardzo kontaktowy.
STYCZEŃ 2019
Chłopiec jest już w grupie najstarszych bejbików na „yardzie”. Przechodzi trudny okres buntu i płaczu. Chce wszystkiego co mają inni a jak to już dostanie, to tego nie chce:))) Kiedy wszystkie bejbiki się bawią, Izajasz staje na środku i płaczem bez łez pokazuje, że tylko on się liczy. Poza tym jest zdrowy i bardzo kochany:)
CZERWIEC 2017
Izajasz jest zdrowy, dobrze rośnie, jest w małych bejbikach.
pokaż starsze

Karolina Szczepanowska

magda

Monika

Adopcja duchowa bez przeszkód dla każdego.

aneta

Ewa Rutka