Pilna adopcja

James 2 m

Urodziny: 2020
W Kasisi od: 22.12.2020

Malutkiego Jamesa mama pozostawiła w szpitalu. Dała mu tym samym szansę na przeżycie. Nie zrobiła mu krzywdy, nie zostawiła gdzieś w buszu, ale przyniosła do szpitala bo wiedziała, że tam jej synek znajdzie pomoc i opiekę. My możemy ją dziś zapewnić, że jej synek otrzyma w Kasisi wszystko czego będzie potrzebował. Wierzymy, że jeszcze kiedyś spotka się ze swoją mamą.

Mleko terapeutyczne

Dominika

Natalia

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na odziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.