Uczniowie

Kambukani 15 l

Urodziny: 30.01.2006
W Kasisi od: 15.09.2007

Jego imię w języku nianja znaczy „zapamiętaj sobie”. Trafił do Kasisi już kilka dni po przyjściu na świat. Jego matka nie żyje, z pozostałą częścią rodziny nie ma kontaktu. Chłopiec ma słabość do smacznych witamin, więc licząc na to, że je dostanie, czasem przychodzi do pokoju zabiegowego, skarżąc się na różne dolegliwości.

LIPIEC 2020
Chodzi do piątej klasy. Jest bardzo dobry i zawsze pomaga młodszym dzieciom. Bardzo lubi śpiewać, należy do chóru. Niedawno po raz pierwszy odwiedził go wujek.
LIPIEC 2018
Serce na dłoni. Z nikim nie ma konfliktów. Zawsze chętnie pomaga. Chodzi do czwartej klasy.
GRUDZIEŃ 2016
Zawsze uśmiechnięty. Idzie do trzeciej klasy. Nie ma najlepszych wyników w nauce, ale nadrabia urokiem osobistym.
CZERWIEC 2015
Uśmiech nie schodzi mu z twarzy. Chłopak nie ma żadnych zmartwień, czasem siostra aż się tym niepokoi. Chodzi do drugiej klasy.
pokaż starsze

Witaminy