Uczniowie

Luka 12 l

Urodziny: 27.04.2009
W Kasisi od: 19.08.2010

Luka do Kasisi trafił jako niemowlę po śmierci swojej matki. Jest chory, ale mimo tego – zawsze uśmiechnięty. Regularne przyjmowanie leków zapewnia mu dobre samopoczucie. Bardzo lubi się przytulać i zawsze mówi prawdę. Potrzebuje dużo miłości, ciepła i uwagi. Uśmiechem odwzajemnia każdy życzliwy gest skierowany w jego stronę.

CZERWIEC 2021
Dobry chłopiec. Raz w roku jego wujek dzwoni i mówi, że chce go zabrać, ale póki co to tylko słowa puszczane na wiatr.
WRZESIEŃ 2020
Luka chodzi do trzeciej klasy. Raz odwiedził go wujek ale zachęcany, żeby zaopiekował się chłopcem już się więcej nie pokazał. Luka jest bardzo koleżeński, radosny i uczynny. Lubi oglądać telewizje, czytać książki i grać w piłkę.
MAJ 2019
Chłopiec na stale przyjmuje leki, jego stan jest stabilny. Luka jest radosny. Jak dla każdego zambijczyka najważniejsza jest piłka nożna.
CZERWIEC 2017
Luka jest kochanym i grzecznym chłopcem. Nie ma z nim problemów.
CZERWIEC 2016
Luka stale jest na lekach, ale trzyma się zdrowo. Chodzi do przedszkola. Jest bardzo grzecznym chłopcem.
CZERWIEC 2015
Chłopiec jest na leczeniu. Chodzi do przedszkola Big Five. Nie ma z nim żadnych kłopotów. Jest bardzo przyjazny.
pokaż starsze

Piłka nożna