Uczniowie

Luyando 15 l

Urodziny: 17.07.2006
W Kasisi od: 23.08.2006

Luyando do Kasisi przyniósł ojciec po śmierci mamy dziewczynki, gdy ta miała zaledwie kilka dni. Jest chora i wymaga specjalistycznej opieki. Pomimo tego jest bardzo zadowolona z życia. Każdego wieczoru, kiedy dostaje leki, całuje Siostrę w policzek. Jest pełna energii, zawsze bardzo radosna i hałaśliwa, momentami bywa nawet trochę rozbrykana.

CZERWIEC 2021
Bardzo lubi pomagać w kuchni, szczególnie zmywać naczynia. Jest zainteresowana światem. Chodzi do trzeciej klasy, wcześniej była w klasie dla dzieci specjalnej troski.
LIPIEC 2020
Chodzi do drugiej klasy. W ubiegłym roku często chorowała. Teraz czuje się lepiej choć nadal cierpi czasem na zapalenie uszu. Lubi rysować i tańczyć. Nikt jej nie odwiedza.
STYCZEŃ 2018
Była trudnym dzieckiem, a teraz zrobiła się super ciepłą dziewczynka.
GRUDZIEŃ 2016
U dziewczynki wszystko dobrze. Niebawem pójdzie do trzeciej klasy.
CZERWIEC 2016
Dziewczynka jest już zdrowa, dzielnie się trzyma się. Mieszka w Martin’s House. Chodzi do szkoły.
CZERWIEC 2015
W ostatnim czasie nie czuje się dobrze, często ma podwyższoną temperaturę, straciła na wadze, najprawdopodobniej wynika to z jej choroby. Siostry są w trakcie diagnozy.
pokaż starsze

Komplet badań