Uczniowie

Mary 11 l

Urodziny: 12.02.2010
W Kasisi od: 27.06.2018

Mary mimo młodego wieku jest bardzo świadoma tragedii, która ją spotkała. Opuszczone w samym środku afrykańskiego buszu dziecko przywiozła do Kasisi policja. Mała na razie nic o sobie nie mówi. Nie wiemy skąd jest, co się wydarzyło, wiemy jedynie, bo tak zwykle bywa, że kolejne dni w Kasisi pomogą jej odzyskać poczucie bezpieczeństwa i w końcu Mary opowie nam swoją historię. Dziewczynka jest chora i wygłodzona, ale na szczęście już bezpieczna.

CZERWIEC 2021
Chodzi do drugiej klasy z dziećmi specjalnej troski. Jest nieśmiała i cicha, ale też towarzyska. Dobrze radzi sobie w szkole.
MAJ 2019
Szukamy jej rodziców. Jeszcze nie zaczęła szkoły. Jest bardzo zamknięta, powoli zaczyna się uśmiechać i nawiązywać przyjaźnie, przyjmuje na stale leki.

Komplet badań

Komplet badań