Uczniowie

Matthew 16 l

Urodziny: 25.05.2005
W Kasisi od: 03.09.2007

Matthew trafił do Kasisi jako niemowlę, został przyniesiony przez rodzinę po śmierci matki. Jest bardzo samodzielny. Lubi opiekować się maluszkami, chodzić na spacery, rysować i czytać książki, dzięki czemu bardzo rozwija swoją wyobraźnię. Ma niesamowitą cechę – solidaryzuje się z chorymi, mimo że sam jest zdrowy. Gdy przychodzi pora rozdawania leków cierpliwie czeka w kolejce z kolegami, dotrzymując im jedynie towarzystwa, bo sam szczęśliwie żadnych leków nie musi przyjmować.

MAJ 2021
Był ostatnio na wakacjach u swoich dziadków, ale już więcej nie chce tam jechać. Jego dziadkowie są bardzo biedni. Matthew jest spokojny. Zawsze wie, czego chce.
LIPIEC 2020
Chodzi do szóstej klasy. Jest bardzo lubiany przez wszystkich. Jak każdy nastolatek zaczyna mieć swoje humory.
LIPIEC 2018
Chłopiec jest bardzo dobry, spokojny i wrażliwy. Ma wielu przyjaciół.
GRUDZIEŃ 2016
Idzie do trzeciej klasy. Nie ma żadnych kłopotów ze zdrowiem. Zrobił się bardzo aktywny. Chętnie pomaga.
GRUDZIEŃ 2015
Siostry informują, że u chłopca wszystko w porządku, jest teraz na feriach u wujka. Jak wróci na pewno zamieścimy jakieś zdjęcia:)
CZERWIEC 2015
Chłopiec zaczął leczenie zdiagnozowanej choroby. Dobrze się czuje. Bardzo lubi chodzić do szkoły, jest w pierwszej klasie.
pokaż starsze

Książki do biblioteki