Uczniowie

Memory 15 l

Urodziny: 20.12.2005
W Kasisi od: 08.11.2007

Memory trafiła do Kasisi gdy miała kilkanaście miesięcy. Została przywieziona przez Ministerstwo Opieki Społecznej. Jej sytuacja rodzinna jest bardzo skomplikowana. Dziewczynka jest zdrowa, pogodna i bardzo inteligentna. Lubi pełnić funkcje przywódcze i ma łatwość w podejmowaniu decyzji. Jest przy tym bardzo samodzielna i dobrze się uczy.

CZERWIEC 2021
Po wyjściu mamy z więzienia dziewczynka jeszcze przez dwa lata była w Kasisi. Potem zamieszkała z mamą. Cały czas jest objęta pomocą z projektu „Adoptuj z sercem”, Kasisi opłaca całą jej edukacje i wspiera rodzinę.
WRZESIEŃ 2020
Memory jest w szkole, ponieważ będzie pisać egzaminy. Była raz u swojej matki na wakacjach.
LIPIEC 2018
Memory bardzo dobrze się uczy. Mieszka w House of Mercy. Jest bardzo dojrzała i zawsze super zorganizowana. Odkąd przyszła do House of Mercy bardzo się otworzyła.
GRUDZIEŃ 2016
Odwiedziła ją matka. Co jakiś czas dzwoni, ale nie może jej wziąć do siebie. Memory niebawem zamieszka w Domu Miłosierdzia.
CZERWIEC 2016
Chodzi do piątej klasy. Jest koleżeńska. Lubi śpiewać. Bardzo dużo czyta.
CZERWIEC 2015
Jej matka po dziesięciu latach wyszła z więzienia i przyszła odwiedzić córkę. Nie może jej jednak wziąć do domu, ponieważ nie jest w stanie zapewnić jej opieki. Memory jest bardzo inteligentna. Została przeniesiona do młodszych dzieci w Edmunds House, by tam opiekowała się i dawała przykład młodszym braciom i siostrom.
pokaż starsze

Książki do biblioteki