Uczniowie

Natasha 9 l

Urodziny: 18.08.2012
W Kasisi od: 03.01.2013

Mama Natashy zmarła przy porodzie, więc bardzo szybko dziewczynka trafiła do domu dziecka. Kasisi stało się dla niej nie tylko domem, ale jedyną szansą na przeżycie. Była w bardzo złym stanie. Na szczęście u nas z czasem dziewczynka urosła i podreperowała zdrowie, choć nadal często choruje. Z usposobienia to prawdziwy przywódca grupy.

CZERWIEC 2021
Bardzo dobrze radzi sobie w szkole. Chodzi do drugiej klasy. Zawsze ma dużo do powiedzenia. Jest aktywna, towarzyska i bardzo lubiana przez dzieci.
MAJ 2019
Chodzi do przedszkola. Lubi piłkę ręczną i koszykówkę. Uwielbia jeść, chociaż zupełnie tego po niej nie widać. Jest bardzo grzeczna.
CZERWIEC 2016
Natasha często choruje. Potrzebuje dużo troski.
MAJ 2015
Dziewczynka jest w grupie przedszkolnej Tigers. Bardzo urosła, nie widać już różnicy między nią a rówieśnikami. Jest przywódcą. Zarządza wszystkimi.
pokaż starsze

Fasola