Uczniowie

Patrick 16 l

Urodziny: 08.08.2005
W Kasisi od: 08.02.2009

Znaleziono go porzuconego na ulicy. Do Kasisi przywiozła go policja. Mimo starań nie udało się znaleźć jego rodziny.

Patrick bardzo przywiązuje się do ludzi i wchodzi z nimi w głębsze relacje. Dobrze się uczy i lubi szkołę. Uwielbia jeść, ma wśród mieszkańców Kasisi opinię wyjątkowego smakosza.

CZERWIEC 2021
Chodzi do liceum, jest w dziewiątej klasie. Dobrze się uczy, jest spokojny i odpowiedzialny, a także pewny siebie, nie boi się wyrazić swojego zdania.
LIPIEC 2020
Patrick chodzi do ósmej klasy. Bardzo się ostatnio zmienił. Jest uczynny, otwarty i przyjacielski względem wszystkich. Pięknie gra na bębnie. Uczy się dobrze. Tęskni za szkołą.
LIPIEC 2018
Patrick jest liderem wśród chłopców. Chodzi do szóstej klasy. Jest bardzo poważny i zorganizowany. Zawsze można na nim polegać.
GRUDZIEŃ 2016
Patrick dorasta i przechodzi przez trudniejszy okres. Buntuje się i wydaje mu się, że jest panem całego świata. Siostra jednak trzyma rękę na pulsie, a Wy trzymajcie kciuki, żeby bunt szybko minął;)
CZERWIEC 2016
Jest już u dużych chłopców. Chodzi do czwartej klasy, Bardzo urósł. Dobrze gra w piłkę.
CZERWIEC 2015
Chodzi do trzeciej klasy. Dobrze się uczy. Bardzo lubi szkołę.
pokaż starsze

Piłka nożna