Uczniowie

Sandra 18 l

Urodziny: 02.07.2003
W Kasisi od: 02.08.2003

Sandra trafiła do Kasisi jako niemowlę przyniesiona przez ojca. Od czasu do czasu udaje mu się odwiedzić córkę. Dziewczynka jest bardzo dojrzała jak na swój wiek. To rezolutna, bardzo dobra i kochana dziewczynka. W Kasisi czuje się jak w rodzinie. Teraz uśmiech bardzo rzadko schodzi z jej twarzy. Lubi rysować, biegać, dużą sympatią darzy też młodsze dzieci – często się nimi opiekuje.

CZERWIEC 2021
Mieszka u ciężko chorego ojca. Opłacamy jej szkole i wspieramy całą rodzinę. Jest w ósmej klasie. Przyjeżdża zawsze na wakacje i święta.
SIERPIEŃ 2020
Sandra pojechała do taty na wakacje i już nie wróciła bo covid ją uziemił ale dzwonią i mówią że wszystko dobrze. Ojciec się ożenił i nowa mama pokochała Sandrę.
PAŹDZIERNIK 2018
Sandra, która ostatnie tygodnie spędziła w House of Hope powoli wraca do sił. Jej organizm musi poradzić sobie z osłabieniem, a my robimy wszystko by mu w tym pomóc. Specjalna dieta, witaminy, minerały i w końcu jest lepiej. Sandra wróciła do koleżanek w House of Mercy. Trzymamy za nią kciuki!!!
LIPIEC 2018
Sandra jest w House of Mercy. Dorosła więc jeździ na wakacje do taty i babci. Być może zostanie u nich na dłużej.
GRUDZIEŃ 2016
Sandrę odwiedza jej tata, jest bardzo chory, ma gruźlicę. Dziewczynka raz w tygodniu do niego dzwoni.
CZERWIEC 2016
Sandra jest bardzo dobrym człowiekiem. Chętnie pomaga siostrze we wszystkim. Chodzi do czwartej klasy. Tata dziewczynki jest umierający.
CZERWIEC 2015
Jest na leczeniu. Czasem odwiedza ją tata. Należy do kasiskiego chóru. Bardzo lubi opiekować się dziećmi.
pokaż starsze

Płyty z muzyką