Uczniowie

Sharon 21 l

Urodziny: 14.07.2000
W Kasisi od: 01.11.2014

Trafiła do Kasisi wraz z młodszą siostrą Glorią. Przywiozła ją opieka społeczna po tym, jak została zabrana od wujka, który po śmierci obojga rodziców miał się opiekować dziewczynkami, a w rzeczywistości bardzo nimi poniewierał. Sharon jest niezwykle inteligentna, doskonale się uczy. Bardzo lubi opiekować się swoją młodszą siostrą. Zawsze jest chętna i gotowa do pomocy.

CZERWIEC 2021
Jest w dwunastej klasie, w tym roku pisze maturę.
SIERPIEŃ 2020
Sharon jest teraz w Kasisi, ponieważ jej szkoła jest zamknięta. Dużo pomaga w domu, wspaniale zajmuje się niemowlakami.
LIPIEC 2018
Sharon chodzi do dziewiątej klasy w Kasisi. Dobrze się uczy. Kolejny rok szkolny zacznie w szkole z internatem. Mieszka w House of Mercy.
GRUDZIEŃ 2016
Jest u wujka. Szukamy dla niej dobrej szkoły średniej, ponieważ bardzo dobrze się uczy.
CZERWIEC 2016
Chodzi do siódmej klasy. W październiku pisze egzaminy końcowe. Jest bardzo odpowiedzialna.
CZERWIEC 2015
Sharon mieszka z młodszą siostrą w jednym pokoju. Jest bardzo odpowiedzialna i opiekuńcza. Pomaga Chileshe, nosi jej książki do szkoły. Razem z Agnes opiekuje się kaplicą.
pokaż starsze

Książki do biblioteki