Uczniowie

Vincent 12 l

Urodziny: 01.05.2009
W Kasisi od: 27.01.2010

Vincent do Kasisi trafił jako niemowlę, po tym jak zmarła jego matka. Jest bardzo chorowity, ma anemię, potrzebuje ciągłej opieki medycznej. Jest cichym, ale pogodnym dzieckiem. Ma pogodne i dobre spojrzenie. To fan łakoci – najbardziej lubi cukierki . Sam jest równie słodki.

MAJ 2021
Bardzo zamknięty w sobie, nieśmiały i małomówny. Ma trudności w szkole. Choruje przewlekle, jest cały czas na leczeniu. Chodzi do piątej klasy.
MAJ 2019
Jest w trzeciej klasie, czuje się dobrze. Potrzebuje dużo uwagi, jest grzeczny, uwielbia piłkę.
LIPIEC 2018
Vincent czasami ma nawroty choroby. Bardzo ładnie tańczy. Nie przepada za szkołą, woli spędzać czas z kolegami. Jest prawdziwym domatorem.
STYCZEŃ 2018
Vincent chodzi do drugiej klasy. Znaleźliśmy jego rodzinę w sąsiedniej wiosce. Odwiedzili go raz. Są bardzo biedni.
CZERWIEC 2015
Chodzi do pierwszej klasy. Jego stan zdrowia znacznie się poprawił. W ostatnim czasie w ogóle nie choruje. Zrobił się bardzo aktywny. Lubi chodzić do szkoły. Mieszka w Martin House.
pokaż starsze

Komplet badań