Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Program dla szkół

Ozłacamy kasisi

O co tu chodzi?

jem, nie marnuję

Na świecie co roku marnuje się 1,3 mld ton jedzenia rocznie. Jednocześnie co dziewiąta osoba na świecie cierpi z powodu niedożywienia. Jak wyrzucać mniej? Na to pytanie postaramy się odpowiedzieć w tegorocznej edycji!

szkoda czasu

zaczynajmy!

Po zgłoszeniu placówki, wyślemy do Ciebie maila z materiałami dydaktycznymi oraz paczkę z dwiema puszkami do zbiórki, balonami i ulotkami. Otrzymasz je kilka dni po wypełnieniu formularza.

O co tu chodzi?

Jak się zgłosić

Polskie szkoły i przedszkola zbierają złotówki, aby realnie odmienić życie naszych podopiecznych!

Wypełnij formularz
Otrzymaj materiały
dydaktyczne
Rozpocznij działania
zobacz placówki

złotych serc

Sprawdź ranking szkół, które dołączyły do naszego projektu lub znajdź swoją placówkę!

sprawdź również

Zobacz, ile już lat działamy i co udało nam się wspólnie osiągnąć z przedszkolami i szkołami z całej Polski.

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!