Program dla szkół

Ozłacamy kasisi

O co tu chodzi?

jem, nie marnuję

Na świecie co roku marnuje się 1,3 mld ton jedzenia rocznie. Jednocześnie co dziewiąta osoba na świecie cierpi z powodu niedożywienia. Jak wyrzucać mniej? Na to pytanie postaramy się odpowiedzieć w tegorocznej edycji!

szkoda czasu

zaczynajmy!

Po zgłoszeniu placówki, wyślemy do Ciebie maila z materiałami dydaktycznymi oraz paczkę z dwiema puszkami do zbiórki, balonami i ulotkami. Otrzymasz je kilka dni po wypełnieniu formularza.

O co tu chodzi?

Jak się zgłosić

Polskie szkoły i przedszkola zbierają złotówki, aby realnie odmienić życie naszych podopiecznych!

Wypełnij formularz
Otrzymaj materiały
dydaktyczne
Rozpocznij działania
zobacz placówki

złotych serc

Sprawdź ranking szkół, które dołączyły do naszego projektu lub znajdź swoją placówkę!

sprawdź również

Zobacz, ile już lat działamy i co udało nam się wspólnie osiągnąć z przedszkolami i szkołami z całej Polski.

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na odziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.