Program dla szkół

Ozłacamy kasisi

O co tu chodzi?

Woda cenniejsza niż złoto

VII edycja Ozłacamy Kasisi 2020/2021 jest jeszcze w przygotowaniu, rekrutacja ruszy niebawem!
W tym roku będziemy rozmawiać o wodzie – dlaczego należy ją oszczędzać i jak to zrobić? Czy może nam jej kiedyś zabraknąć? Jak możemy pomóc?

Przygotowaliśmy scenariusze do lekcji zdalnych, jak i w klasie. Uruchamiamy możliwość internetowej zbiórki pieniędzy za pośrednictwem naszej strony.

O szczegółach będziemy informować wkrótce!

szkoda czasu

zaczynajmy!

Po zgłoszeniu placówki, wyślemy do Ciebie maila z materiałami dydaktycznymi oraz paczkę z dwiema puszkami do zbiórki, balonami i ulotkami. Otrzymasz je kilka dni po wypełnieniu formularza.

O co tu chodzi?

Jak się zgłosić

Polskie szkoły i przedszkola zbierają złotówki, aby realnie odmienić życie naszych podopiecznych!

Wypełnij formularz
Otrzymaj materiały
dydaktyczne
Rozpocznij działania
zobacz placówki

złotych serc

Sprawdź ranking szkół, które dołączyły do naszego projektu lub znajdź swoją placówkę!

zobacz szczegóły

organizacyjne

Zebrane w gotówce środki prosimy wpłacić na konto Fundacji Kasisi o numerze SANTANDER BANK POLSKA S.A. 48 1090 1883 0000 0001 2101 3122, wpisując w tytule przelewu „Ozłacamy Kasisi – nazwa Szkoły – zbiórka publiczna

Kontakt do koordynatorki projektu:

Małgorzata Szlachcic
530-018-053

Dokumenty do pobrania

• Protokół z otwarcia puszki, o wypełnienie i przesłanie którego poprosimy cię w ramach rozliczeń Pobierz
  • Zgoda na wykorzystanie wizerunku dziecka (dotyczy zdjęć przesłanych na stronę) Pobierz
  • Zgoda na wykorzystanie wizerunku dorosłego (dotyczy zdjęć przesłanych na stronę) Pobierz

Do poczytania

• Regulamin Zobacz
  • aneks VII edycji jest w przygotowaniu
sprawdź również

Zobacz, ile już lat działamy i co udało nam się wspólnie osiągnąć z przedszkolami i szkołami z całej Polski.

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na odziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.