Miłość rośnie, gdy się nią dzielimy!

Walentynki

Data dodania: 14.02.2020

Mamy w naszym domu dwóch nowych lokatorów i jesteśmy przekonani, że od razu się w nich zakochacie.

Rodzice pierwszego zaszaleli z imieniem i mamy pierwszego w historii Kasisi Elvisa! Niestety, mama ciężko zachorowała i nie jest w stanie zająć się małym. Elvis ma zaledwie kilka tygodni, więc, jak się pewnie domyślacie, słyszeliśmy już pierwsze próby wokalne. Będzie gwiazda, bez dwóch zdań!

Do Kasisi trafił też Raphael. Ma około roku. Przywieźli go pracownicy opieki społecznej. Niewiele o nim jeszcze wiemy prócz tego, że został znaleziony na przystanku autobusowym. Ma zniekształconą nóżkę i z pewnością będzie potrzebował naszej pomocy rehabilitacyjnej.

Mocno wierzymy, że znajdą miejsca w Waszych sercach i zdecydujecie podzielić się z nimi swoją miłością, dołączając do Adopcji z Sercem.

ADOPTUJ ELVISA

ADOPTUJ RAPHAELA