Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Agness 8 l

Urodziny: 2011
W Kasisi od: 27.02.2019

Agnes urodziła się w 2011 roku. Do Kasisi trafiła w lutym 2019r. razem z rodzeństwem, którym jako najstarsza siostra, opiekowała się. Przyprowadziła ich opieka społeczna.

GRUDZIEŃ 2019r.
Kończy pierwszą klasę. Bardzo lubi szkołę. Uwielbia zaplatać włosy, ale w przyszłości chce być nauczycielką.

Dżem

Elżbieta Krzysztofek

Agnieszka Kuprowska

AGNIESZKA

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!