Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Przedszkolaki

Agness 5 l

Urodziny: 08.08.2014
W Kasisi od: 09.09.2014

Agness trafiła do Kasisi z wyjątkowych powodów. Pomimo, że jej matka żyje, sąsiedzi postanowili zabrać dziecko i przynieść je do nas. Zrobili tak w obawie o życie małej Agness, ponieważ czwórka poprzednich dzieci matki Agness zmarła z powodu zaniedbania. Mała czuje się dobrze, jest u nas zdrowa i szczęśliwa.

MAJ 2019r.
Umie wyegzekwować to co chce, często płaczem. Jest w grupie starszych dzieci, bardzo dobrze z nimi się czuje. Lubi się przytulać:)
CZERWIEC 2016r.
Ciągle domaga się, żeby wziąć ją na ręce. Jest bardzo uparta, chce chodzić własnymi ścieżkami. Jak ktoś płacze, wiadomo, że to Aggie.
CZERWIEC 2015r.
Dziewczynka rośnie jak na drożdżach. Jest zdrowa.

Fasola

Dla Agnes :*

Jerzy Jaworski

Kamila Korta

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!