Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Pilna adopcja
Bejbiki

Anastasia 3 l

Urodziny: 10.12.2015
W Kasisi od: 01.10.2019

Jej historia jest smutna, nie chcemy o tym pisać. Najważniejsze, że w Kasisi nie spotka jej już nic złego.

GRUDZIEŃ 2019r.
To bardzo dobra dziewczynka. Jest w Kasisi ze starszą siostrą Miniwą. Przyszły bardzo chore, obie są obecnie leczone na gruźlicę.

Kapenta

Joanna Sowińska

Joanna i Dariusz Zwolińscy

Artur

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!