Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Przedszkolaki

Andrew 5 l

Urodziny: 01.06.2014
W Kasisi od: 06.10.2016

Andrew przyszedł na świat w 2014 roku. Mama chłopca notorycznie zostawiała go w domu zupełnie bez opieki, co w końcu zaczęło być niebezpieczne dla dziecka. Andrew trafił do Kasisi, a tutaj na pewno nie zabraknie mu zainteresowania i miłości.

MAJ 2019r.
Chłopiec jest bardzo wrażliwy i cichutki. Chodzi do przedszkola domowego. Lubi klocki lego i wszelkiego rodzaju samochodziki.
CZERWIEC 2017r.
Z chłopcem wszystko dobrze, piękne się rozwija, nie choruje.

Klocki

Pati

Nowaki

Doris

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!