Uczniowie

Angela 8 l

Urodziny: 14.07.2013
W Kasisi od: 09.09.2014

Dziewczynkę przyniosła do Kasisi siostra matki po tym jak ta ją porzuciła. Angela ma zespół Downa. Cały czas jest poddawana zabiegom fizjoterapeutycznym i jest pod stałą profesjonalną opieką.

PAŹDZIERNIK 2021
Czas spędzony w klasie specjalnej w szkole w Kasisi bardzo rozwinął dziewczynkę. Po szkole kontynuujemy pracę z Angelą na zajęciach ogólnorozwojowych z uwzględnieniem małej motoryki, terapii ręki i ćwiczeń stymulujących percepcję i koordynację.  Ulubionym zajęciem dziewczynki jest akompaniowanie Amandzie w grze na cymbałkach, śpiewanie piosenek i recytowanie wierszyków. Chyba rośnie nam mała gwiazda!
CZERWIEC 2021
Jest w klasie special needs. Cały czas się uśmiecha. Jest bardzo towarzyska. Lubi bawić się lalkami w „dom”.
PAŹDZIERNIK 2020
Angela chodzi do pierwszej klasy. Ma w sobie dużo radości. Lubi się tulić i brać udział we wszystkich możliwych zabawach.
MAJ 2019
Angela jest bardzo grzeczna. Lubi się bawić na placu zabaw. Troszczy się o inne dzieci.
LISTOPAD 2018
Dziewczynka jest w grupie przedszkolnej, ale za nic w świecie nie chce się wyprowadzić od bejbików, wiec mieszka sobie u nich a w ciągu dnia chodzi w odwiedziny do starszych koleżanek i kolegów:)
CZERWIEC 2016
Angela jest pełna miłości. Tuli się i uśmiecha do każdego. Ma kłopoty z sercem, ale póki co jest w porządku.
CZERWIEC 2015
To bardzo kochana dziewczynka. Lubi się przytulać. Ma kłopoty z sercem. Jeszcze nie chodzi, ale próbuje wstawać. Jest pod opieką fizjoterapeutyczną, potrzebuje dużo troski.
pokaż starsze

Lidia Każmierczak

Karolina, Rafał Bąkowscy

Moja gwiazdeczka