Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Przedszkolaki

Angela 6 l

Urodziny: 14.07.2013
W Kasisi od: 09.09.2014

Dziewczynkę przyniosła do Kasisi siostra matki po tym jak ta ją porzuciła. Angela ma zespół Downa. Cały czas jest poddawana zabiegom fizjoterapeutycznym i jest pod stałą profesjonalną opieką.

MAJ 2019r.
Angela jest bardzo grzeczna. Lubi się bawić na placu zabaw. Troszczy się o inne dzieci.
LISTOPAD 2018r.
Dziewczynka jest w grupie przedszkolnej, ale za nic w świecie nie chce się wyprowadzić od bejbików, wiec mieszka sobie u nich a w ciągu dnia chodzi w odwiedziny do starszych koleżanek i kolegów:)
CZERWIEC 2016r.
Angela jest pełna miłości. Tuli się i uśmiecha do każdego. Ma kłopoty z sercem, ale póki co jest w porządku.
CZERWIEC 2015r.
To bardzo kochana dziewczynka. Lubi się przytulać. Ma kłopoty z sercem. Jeszcze nie chodzi, ale próbuje wstawać. Jest pod opieką fizjoterapeutyczną, potrzebuje dużo troski.
pokaż starsze

Lidia Każmierczak

Karolina, Rafał Bąkowscy

Moja gwiazdeczka

Niemożliwe Nie Istnieje! :-)

Anna Gramalla

Monika Grześkowiak

Adam, Magda i Gustav

Beata SP27

Agnieszka Ćwiertniak

Justyna Pawelec

Renata i Marek Panasewicz

Parafia MB Ostrobramskiej Chrzanów Rospontowa

Po prostu...

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!