Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Bejbiki

Anna Blessed 3 l

Urodziny: 30.11.2016
W Kasisi od: 20.03.2017

Annie przybyła do Kasisi bez imienia. Jej dziadek nalegał, żeby otrzymała chrześcijańskie imię, a jedyne co mu przyszło do głowy to Blessed, innego nie znał. Pytał starsze dzieci w Kasisi jakie imię byłoby piekne dla jego wnuczki i spośród wielu wybrał Annie.

MAJ 2019r.
Bardzo energiczna, żywa, mała rozbójniczka, lubi nasza Bellę.
GRUDZIEŃ 2018r.
Ania to bardzo kochane dziecko, dużo się uśmiecha, nie ma z nią żadnych problemów. Bardzo lubi się bawić.
CZERWIEC 2017r.
Dziewczynka dobrze rośnie, jest zdrowa, ma bardzo dobry apetyt.

Fasola

Grzegorz Budzik

adoptuję anonimowo

Maria

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!