Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Przedszkolaki

Benny 6 l

Urodziny: 14.08.2013
W Kasisi od: 07.04.2014

Chłopiec w Kasisi znalazł się za sprawą swojej rodziny, po śmierci mamy. Był bardzo zagłodzony i miał gruźlicę. Na szczęście doszedł już do siebie.

MAJ 2019r.
Zaczął przedszkole. Jak każdy mały chłopiec jest małym rozrabiaką. Lubi tańczyć, gra na organkach
CZERWIEC 2017r.
Mieszka w Edmund House. To bardzo mądry chłopak. Lubi się przytulać, jest bardzo czuły.
CZERWIEC 2016r.
Chłopiec jest w dużych bejbikach. Po chorobie głodowej nie ma już śladu. Jest spokojnym, cichym dzieckiem.
CZERWIEC 2015r.
Ben jest zdrowym chłopcem. Jest jeszcze w grupie bejbików.
pokaż starsze

Anna Wolas

Joanna Grzebyk

Ben :)

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!