Uczniowie

Blessing 9 l

Urodziny: 05.04.2010
W Kasisi od: 13.05.2016

Blessing trafiła do Kasisi ponieważ jej rodzice nie żyją, a ciotka, która się nią zajęła nie mogła sobie dać rady. Dziewczynka trafiła do nas razem z bratem Daitonem.

MAJ 2019r.
Dziewczynka ma starsza siostrę, która ją odwiedza. Blessing jest w drugiej klasie. Tańczy w scholi kościelnej, jest bardzo grzeczna.

Dżem

Dżem

5,00 PLN
Fasola

Fasola

4,00 PLN
Ser

Ser

5,00 PLN
Gry planszowe

Gry planszowe

45,00 PLN
Książki do biblioteki

Książki do biblioteki

25,00 PLN

malina & łukasz

Katarzyna Beker

Stanisław Moderski

Agnieszka i Karolinka

Zambii grozi klęska głodowa

W Zambii głoduje już ponad 2,3 miliona mieszkańców. Brak opadów ma katastrofalny wpływ na rolnictwo. Codziennie o pomoc prosi nas kilkadziesiąt rodzin w potrzebie. Musimy zareagować. Nie zamkniemy drzwi przed ludźmi, którzy coraz liczniej przychodzą prosić nas o ratunek. Dla potrzebujących drzwi w Kasisi się nie zamykają, dobrze o tym wiecie!