Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Blessing 9 l

Urodziny: 05.04.2010
W Kasisi od: 13.05.2016

Blessing trafiła do Kasisi ponieważ jej rodzice nie żyją, a ciotka, która się nią zajęła nie mogła sobie dać rady. Dziewczynka trafiła do nas razem z bratem Daitonem.

MAJ 2019r.
Dziewczynka ma starsza siostrę, która ją odwiedza. Blessing jest w drugiej klasie. Tańczy w scholi kościelnej, jest bardzo grzeczna.

Dżem

Dżem

5,00 PLN
Fasola

Fasola

4,00 PLN
Ser

Ser

5,00 PLN
Gry planszowe

Gry planszowe

45,00 PLN
Książki do biblioteki

Książki do biblioteki

25,00 PLN

malina & łukasz

Katarzyna Beker

Stanisław Moderski

Agnieszka i Karolinka

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!