Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Bejbiki

Blessing 2 l

Urodziny: 30.11.2017
W Kasisi od: 13.06.2018

Dziewczynka trafiła do Kasisi razem ze swoją siostrą- Susan. Matka porzuciła je u ciotki i uciekła nie wiadomo gdzie.

MAJ 2019r.
Jak tylko przyszła do Kasisi była bardzo nieufna, z czasem się otworzyła, we własnym gronie jest radosna i uśmiechnięta. Dobrze je. Nie choruje.
STYCZEŃ 2019r.
Blessing jest zdrowa, zawsze ma dobry apetyt. Matki jak dotychczas nie znaleziono. Dziewczynka lubi przebywać ze swoją starszą siostrzyczką Susan.

Dżem

Tomasz i Natalia

Kamila Zawada

DomiNika

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!