Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Blessing 11 l

Urodziny: 26.07.2008
W Kasisi od: 05.12.2017

Blessing pochodzi z wioski połoznej niedaleko Kasisi. Po śmierci mamy babcia przyniosła ją jako niemowlę do naszego domu, gdy dziewczynka miała 2 lata kobieta zabrała ją do siebie. Teraz niestety babcia umiera i Blessing jest bez opieki.

MAJ 2019r.
Chodzi do trzeciej klasy, dobrze się uczy. Lubi bawić się w dom. W przyszłości chce być nauczycielką.

Kurs komputerowy

Paweł

Agnieszka Kuprowska

Asia

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!