Uczniowie

Catherine 12 l

Urodziny: 15.06.2009
W Kasisi od: 21.05.2010

Catherine jest w Kasisi razem z siostrami Anną i Veronicą. Dziewczynki maja jeszcze sześcioro rodzeństwa. Veronica, Anna i Catherine są najmłodsze . Mają skomplikowaną sytuację rodzinną. Siostry są ze sobą bardzo zżyte. Catherine jest otwarta na innych, co przejawia się między innymi tym, że bardzo lubi mówić. Łatwo zaprzyjaźnia się z dziećmi i opiekunami.

CZERWIEC 2021
Chodzi do piątej klasy. Jest bardzo przyjacielska i otwarta. Należy do liturgicznej grupy tanecznej. Chodzi na warsztaty plastyczne, które bardzo lubi.
MAJ 2019
Jest w trzeciej klasie, należy do scholi kościelnej, pięknie tańczy, jest bardzo usłużna, przyjacielska i chętna do pomocy.
CZERWIEC 2017
Dziewczynka chodzi do szkoły,  do pierwszej klasy, jest grzeczna, ale potrafi walczyć o swoje. Jest bardzo uparta.
CZERWIEC 2015
Chodzi do przedszkola Big Five. Mieszka w jednym pokoju ze swoimi siostrami Anną i Veronicą.
pokaż starsze

Fasola