Uczniowie

Cecylia 13 l

Urodziny: 15.11.2007
W Kasisi od: 22.11.2007

Cecylia została porzucona przez matkę. Trafiła więc do Kasisi, gdzie wreszcie dowiedziała się, czym jest miłość. Dzięki temu jest teraz otwartą i szczerą dziewczynką. Ma w sobie ogromne pokłady dobroci z radością pomaga innym. Łatwo zaprzyjaźnia się z dziećmi i wolontariuszami.

CZERWIEC 2021
Jest na południu Zambii w szkole z internatem. Chodzi do ósmej klasy. Ma dobre wyniki w nauce. Bez problemu zintegrowała się z innymi uczennicami. Zachowuje zdrowy dystans do ludzi. Ma w sobie dużo radości.
CZERWIEC 2020
Cecylia jest w siódmej klasie. Uczy się dobrze i koniecznie chce studiować w Polsce.
LIPIEC 2018
Dziewczynka mieszka w House of Mercy. Chodzi do piątej klasy, jest bardzo zdolna, lubi czytać.
GRUDZIEŃ 2016
Idzie do drugiej klasy. Typ przewodnika i przywódcy. W szkole jest liderem. Siostry szukały jej matki, ale nie udało się jej znaleźć. nie ma żadnej bliskiej rodziny.
CZERWIEC 2015
Chodzi do pierwszej klasy. Poszła do szkoły rok wcześniej, ponieważ jest bardzo uzdolniona. Przyjaźni się z Ritą, niektórzy myślą, że dziewczynki są bliźniaczkami. Siostry próbowały odszukać jej rodzinę, ale się nie udało.
pokaż starsze

Kosz owoców