Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Bejbiki

Cosmas 8 m

Urodziny: 22.03.2019
W Kasisi od: 04.04.2019

Mały Kosma (Cosmas) został porzucony pod kościołem. Zamieszkał w Kasisi, kiedy do nas trafił miał zaledwie tydzień.

MAJ 2019r.
Jest bardzo radosny. Uśmiecha się, dobrze rośnie. Ma kłopoty z oczami. Badamy go.

Dorota

Ewa Rutka

Iwona Gieromczyk

Agnieszka Kuprowska

Paulina Błasiak

Agnieszka Adamowicz

Cuda

Wiola Ryczek

Rodzina Pawlikowskich

MARLENA HANSEL

Kamila Synak

bobasy

Mateusz&Agnieszka

Joanna Wójcik

Katarzyna Dąbroś

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!