Uczniowie

Cynthia 15 l

Urodziny: 05.05.2006
W Kasisi od: 20.09.2006

Cynthia trafiła do Kasisi mając zaledwie trzy miesiące, przywieźli ją ludzie z organizacji zajmującej się prostytutkami. Jej mama nie żyje. Dziewczynka ma zdolności przywódcze, lubi zwracać na siebie uwagę.

CZERWIEC 2021
Jest w ósmej klasie w szkole z internatem na południu Zambii. Bardzo dobrze się uczy. Kiedy przyjeżdża do Kasisi, dużo pomaga w domu. Chętnie udziela się w różnych dyskusjach. Ma swoje zdanie.
CZERWIEC 2020
Cynthia jest w siódmej klasie, uczy się pilnie każdego dnia, bo niedługo egzaminy. Chce iść do szkoły średniej z internatem.
STYCZEŃ 2018
Dziewczynka ma się dobrze. Jest bardzo inteligentna.
CZERWIEC 2016
Chodzi do piątej klasy. Lubi szkołę. Jest pomocną dziewczynką. Bardzo urosła.
CZERWIEC 2015
Dziewczynka potrzebuje czułości. Lubi się przytulać. Chodzi do czwartej klasy, bardzo dobrze się uczy. Jest uzdolniona plastycznie, lubi rysować. Być może niebawem dołączy do grona kasiskich artystów.
pokaż starsze

Zajęcia plastyczne