Pilna adopcja

Edrin 9 l

Urodziny: 09.11.2011
W Kasisi od: 13.01.2014

Edrin do Kasisi przywiozła opieka społeczna. Matka dziewczynki cierpi na zaburzenia psychicznie, a ojciec nie jest w stanie się nią zająć, ponieważ ma pod opieką kilkoro starszych od Edrin dzieci.

MAJ 2019
W tym roku zaczęła szkołę, chodzi do pierwszej klasy. Bardzo dobrze się uczy, nie ma z nią problemów. Jest radosna i przyjacielska, tańczy w scholi, chętnie występuje w czasie koncertów.
STYCZEŃ 2019
Edrin jest mądra i kochana. W styczniu idzie do szkoły do klasy przygotowawczej. Lubi śpiewać i ciągle wymyśla nowe zabawy. Ma dużo koleżanek. Mama odwiedziła ją raz i więcej już się nie zjawiła.
CZERWIEC 2017
Edrin miała niedawno wypadek, uderzyła się o łóżko i przecięła łuk brwiowy. Na szczęście skończyło się tylko na szyciu, wszystko pięknie się zrosło. Jest kochana, bardzo mądra i zawsze uśmiechnięta.
CZERWIEC 2016
Dziewczynka ma się dobrze. Wciąż mieszka w Edmund’s House i chodzi do przedszkola.
MAJ 2015
Matka dziewczynki odwiedziła ją raz w Kasisi. Jest chora, ale mimo to bardzo chciała zabrać dziewczynkę do domu. Opieka społeczna biorąc pod uwagę zły stan jej zdrowia, nie zgodziła się. Edrin jest w przedszkolu, w grupie Tigers, mieszka w Edmund's House.
pokaż starsze

Fasola

Fasola

Kosz owoców

Kosz owoców

Witaminy

Witaminy

Zestaw zabawek kreatywnych

Zestaw zabawek kreatywnych

JustynaS.

Michalina Borta

Jola

Nikola

Dagmara

Anna

Ewa

Mirosława Chudzik

iwona sikora

Wiesław Chudzik

adopcja duchowa bez przeszkód dla każdego.

Niki graso

Dagmara Krawczyk

Krzysztof Maćkowiak

Jadwiga Kołowrot

JOANNA STUDENT

Natalia Hajdukiewicz

Elżbieta Hajduk

GRAŻYNA OLEKSA

Kamila

Wiktoria Jurewicz

Anna Kosicka-Dombek

Ksymena Chudzik

marta klein

Agata Chudzik

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na oddziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.