Uczniowie

Gift 14 l

Urodziny: 2006
W Kasisi od: 28.07.2017

Gift trafił do Kasisi ze szpitala. Chłopiec cierpi na anemie sierpowatą. Bardzo lubi czułości. Marzy, żeby mieć bardzo dużo przyjaciół. Jest spokojny i grzeczny.

GRUDZIEŃ 2019
Chodzi do drugiej klasy, miał przerwę w nauce bo chorował. Ostatnio znowu zaatakowała go anemia sierpowata. Teraz czuje się już dobrze, biega z chłopakami.

Kurczak

Ewa Gronostalska

Agnieszka Kuprowska

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na odziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.