Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Gift 13 l

Urodziny: 2006
W Kasisi od: 28.07.2017

Gift trafił do Kasisi ze szpitala. Chłopiec cierpi na anemie sierpowatą. Bardzo lubi czułości. Marzy, żeby mieć bardzo dużo przyjaciół. Jest spokojny i grzeczny.

GRUDZIEŃ 2019r.
Chodzi do drugiej klasy, miał przerwę w nauce bo chorował. Ostatnio znowu zaatakowała go anemia sierpowata. Teraz czuje się już dobrze, biega z chłopakami.

Ola

Agnieszka

GFRIEND

Oll

Judyta

Szymon

Agnieszka Kawalec

Greta i Julia Szypuła

Marlena Różańska

olga magosz

Julia Miś

Ewa Gronostalska

Agnieszka Kuprowska

Damian Isakiewicz

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!