Uczniowie

Gilbert 10 l

Urodziny: 25.10.2010
W Kasisi od: 02.11.2010

Gilbert pochodzi z Kasisi. Jak większość dzieci znajdujących się w sierocińcu, nigdy nie poznał swojej mamy. Od czasu do czasu odwiedza go babcia. Gilbert jest bardzo radosnym i szczęśliwym dzieckiem. Wymaga czułości i zainteresowania ze strony opiekunek. Uwielbia się przytulać. Przejawia wysoko rozwiniętą umiejętność współżycia w grupie. Potrafi się dzielić i jest bardzo szczery.

MAJ 2021
Chodzi do czwartej klasy, dobrze radzi sobie w szkole. Jest rozrabiaką. Uwielbia piłkę nożną. Gdyby nie inne obowiązki, nie schodziłby z boiska.
MAJ 2019
Jest w drugiej klasie. Bardzo lubi bawić się z kolegami. Trudno mu usiedzieć w jednym miejscu, jest pełen życia i nowych pomysłów.
LIPIEC 2018
Gilbert jest bardzo ruchliwy. Lubi piłkę nożną. To wesołe dziecko. Wszyscy chętnie się z nim bawią. Bardzo lubi czytać.
CZERWIEC 2017
Pomysłowy Dobromir:) Ciągle coś wymyśla, nie zawsze są to fajne pomysły;)
CZERWIEC 2016
Chłopiec ma się dobrze. Jest w przedszkolu i jest bardzo zadowolony z życia.
CZERWIEC 2015
Gilbert jest już w przedszkolu, w grupie Big Five. Mieszka w Edmund's House i bardzo dobrze się tam czuje. Jest bardzo wrażliwym chłopcem.
pokaż starsze

Piłka nożna