Bejbiki

Grace 1 l

Urodziny: 2019
W Kasisi od: 28.01.2021

O Grace wiemy niewiele. Właściwie nic więcej prócz tego, że najbliżsi postanowili być dla niej zupełnie obcy. Porzuconą dziewczynkę przywiozła do nas opieka społeczna. Choć jest jeszcze taka młoda, poznała już, czym jest samotność, odrzucenie i całkowita bezradność.

Na szczęście jest Kasisi, Siostry, cała gromada kochających bezwarunkowo dzieci i Wy! My już wiemy, że z taką obstawą malutka Grace szybko zapomni o doznanych krzywdach. Tu w DOMU będzie normalnym maluchem, najedzonym, spokojnym, śpiącym w swoim czystym łóżku, mającym przyjaciół, po prostu zadbanym i kochanym, tak jak na to zasługuje KAŻDE dziecko na świecie.

MAJ 2021
Nikt nie odwiedza Grace. Jej ojciec jest nieznany, a matkę odnaleziono, ale jest w więzieniu. Na początku dziewczynka była wystraszona, wszystkiego się bała, teraz już potrafi zaufać i czuje się bezpiecznie.

Czekolada

Czekolada