Bejbiki

James 3 l

Urodziny: 04.12.2017
W Kasisi od: 11.02.2019

Chłopiec trafił do Kasisi, ponieważ jego mama żyje na ulicy i nie jest w stanie zająć się dzieckiem. James jest bardzo radosny, akceptuje wszystkich, chętnie podchodzi do innych dzieci.

MAJ 2021
Jest bardzo radosny i mądry. Wie, czego chce - sam się przeprowadził do domu św. Bakhity ;) Uznał, że etap bejbików już za nim;) Kilka miesięcy temu zmarła jego mama. Chłopiec zostanie w Kasisi, aż stanie się samodzielnym mężczyzną.
SIERPIEŃ 2020
James jest zdrowy i dobrze się rozwija. Przeszedł już do starszych bejbikow.
GRUDZIEŃ 2019
Odwiedziła go matka, która mieszkała na ulicy. Bardzo płakała, s. Mariola odbyła z nią długą i serdeczną rozmowę, po której postanowiły, że dziewczyna odszuka rodzinę na wsi, a my jej pomożemy zaopiekować się dzieckiem i wrócić do rodziny. Jednak po powrocie do Lusaki, pokłóciła się z ojcem Jamesa i popełniła samobójstwo.

Czekolada

Czekolada