Uczniowie

John 11 l

Urodziny: 03.06.2010
W Kasisi od: 07.06.2010

Kiedy przyniesiono go do Kasisi miał zaledwie 4 dni. Matka nie wie nawet, że chłopiec żyje, jest chora umysłowo. Był oddany do adopcji, ale wrócił z powrotem do sierocińca, ponieważ adoptowana matka bała się go pokochać.

MAJ 2021
Chodzi do czwartej klasy. Jest bardzo nieśmiały, a jednocześnie, gdy jest z chłopcami, rozrabia na całego. Radzi sobie w szkole, jedynie matematyka sprawia mu problemy.
MAJ 2019
To bardzo poważny i grzeczny chłopiec. Chętnie pomaga w sprzątaniu. Lubi chodzić do szkoły i jeździć do miasta.
LIPIEC 2018
John chodzi do drugiej klasy. Po tym jak zaczął edukację szkolną bardzo się otworzył. Zaczął więcej mówić, nabrał odwagi i pewności siebie.
CZERWIEC 2016
W styczniu John pójdzie do szkoły. Nieudana adopcja bardzo źle na niego wpłynęła. Mało mówi, znów potrzebuje czasu, by oswoić się z Kasisi. Mieszka u chłopców.
CZERWIEC 2015
Chłopiec bardzo się otworzył. Dużo mówi, jest radosny i zdrowy. Mieszka w Martin's House.
pokaż starsze

Książki do biblioteki