Uczniowie

Memory Twambo 14 l

Urodziny: 2007
W Kasisi od: 18.02.2019

Dziewczynkę przyprowadzili do Kasisi ludzie, którzy spotkali ją błąkającą się po ulicy. Wygląda na to, że została porzucona przez rodziców. Mamy nadzieję, że odnajdzie u nas spokój i zazna dużo miłości.

CZERWIEC 2021
Chodzi do czwartej klasy. Pochłania książki. Lubi tańczyć i śpiewać. Jest zdrowa, towarzyska i przyjacielska. Świetnie zintegrowana z innymi dziećmi.
LIPIEC 2020
Jest w trzeciej klasie. Jest jeszcze bardzo nieśmiała i zamknięta w sobie. Coraz lepiej się uczy. Nikt jej nie odwiedza.
PAŹDZIERNIK 2017
Dziewczynka została zabrana przez tatę, którego znalazła opieka społeczna. Poszła do niego na kilka miesięcy, żebyśmy mogli zobaczyć czy ma odpowiednią opiekę. Wciąż dajemy jej wsparcie materialne. Cały czas pozostaje w projekcie „Adoptuj z sercem”.

Kurczak

Kurczak