Uczniowie

Mirriam 18 l

Urodziny: 05.10.2002
W Kasisi od: 21.06.2003

Miriam jest pogodną i niespotykanie pozytywną osobą. Bardzo wrażliwa i delikatna dlatego trzeba ostrożnie i taktownie z nią postępować. Lubi śpiewać i tańczyć. Jej mama zmarła, a ojciec jest bezdomny.

CZERWIEC 2021
Jest w dwunastej klasie. Chce być weterynarzem. Lubi tańczyć i bawić się z małym dziećmi.
LIPIEC 2020
Chodzi do jedenastej klasy. Bardzo tęskni za szkołą. Dużo uczy się w domu. Nie choruje. Bardzo lubi opiekować się małymi dziećmi.
LIPIEC 2018
Mirriam uczy się bardzo chętnie, co widać po wynikach na koniec każdego semestru. Kończy dziewiątą klasę. W przyszłym roku pójdzie do szkoły z internatem poza Kasisi.
GRUDZIEŃ 2016
Mirriam skończyła siódmą klasę, czeka na wyniki. Siostra Mariola stara się, żeby dziewczynka pojechała pierwszy raz odwiedzić swojego ojca, ale trudno z nim nawiązać kontakt.
CZERWIEC 2016
Chodzi do siódmej klasy. Wszystko u niej dobrze.
CZERWIEC 2015
Siostry starają się, by dziewczynka pojechała odwiedzić swoją rodzinę na zachodzie kraju. Bardzo dużo czyta, lubi zajmować się bejbikami.
pokaż starsze

Książki do biblioteki