Uczniowie

Natasha 17 l

Urodziny: 11.12.2003
W Kasisi od: 23.02.2018

Natashę do Kasisi przywiozła jej babcia razem z opieka społeczną. Po śmierci obojga rodziców babcia opiekowała się dziewczynką, ale teraz nie jest już w stanie się nią zajmować. Dziewczynka jest bardzo samodzielna, przesympatyczna, bardzo dojrzała emocjonalnie. Zamieszkała w House of Mercy, gdzie dotychczasowe lokatorki otoczyły ją opieką i opowiadają o tym jak wygląda kasiskie życie.

CZERWIEC 2021
Dziewczynka mieszka z mamą, ale cały czas otrzymuje wsparcie z projektu „Adoptuj z sercem”. Uczy się w liceum. Często przyjeżdża z mamą do Kasisi.
GRUDZIEŃ 2019
Wyjechała na wakacje do babci, napisała testy końcowe w klasie dziewiątej, czekamy na wyniki.

Kosz warzyw

Kosz warzyw