Uczniowie

Ophra 9 l

Urodziny: 01.01.2012
W Kasisi od: 12.02.2014

Ophra do Kasisi trafiła razem z bratem, Dominikiem. Prawdopodobnie zostali porzuceni przez mamę. Pierwsze chwile w Kasisi spędzili na leczeniu. Oboje są niesamowicie pogodni, kontaktowi, otwarci i chętni do zabawy, błyskawicznie podbili serca Sióstr i wolontariuszy. Ophra jest równie spontaniczna i żywiołowa, jak jej brat. Ciągle jest w ruchu, ciągle jest czymś zajęta, nic nie cieszy jej bardziej niż towarzystwo, które natychmiast stara się wciągać do zabawy. Zapowiada się nie tylko na organizatorkę życia grupy dziewczynek, ale i na bystrą uczennicę – wszystkie nowości łapie w lot, a pamięć ma wprost nieprawdopodobną.

CZERWIEC 2021
Jest w trzeciej klasie. Dużo czyta. Tańczy w steli (liturgiczna grupa taneczna), często zaplata dziewczynkom włosy. Jest aktywna i pewna siebie.
MAJ 2019
Chodzi do pierwszej klasy. Lubi tańczyć, tańczy tańce liturgiczne w kościele. Jest towarzyska. Bardzo dba o swoje rzeczy. Jest zorganizowana.
CZERWIEC 2016
Ophra jest bardzo sympatyczną, wesołą i samodzielna dziewczynką.
CZERWIEC 2015
Ophra bardzo ładnie rośnie. Jest już w przedszkolu, w grupie Tigers. Mieszka w Edmund's House. Bardzo ładnie śpiewa. Jest liderem wśród rówieśników. Uparta, zawsze stawia na swoim.
pokaż starsze

Zajęcia muzyczne