Uczniowie

Rachel 14 l

Urodziny: 27.05.2007
W Kasisi od: 26.10.2010

Rachel do Kasisi przyprowadził ojciec. Dziewczynka cierpiała na chorobę głodową. Wymaga stałej opieki medycznej. Jest przy tym bardzo dzielna i zdyscyplinowana. Jej oczy mówią bardzo dużo o tym, czego już w swoim krótkim życiu doświadczyła. Na początku swojego pobytu w sierocińcu była bardzo smutna, ale z czasem odzyskała radość i pewność siebie. Lubi rysować. Potrzebuje wciąż troski, dużo modlitwy i miłości, które mogą zdziałać cuda, aby uleczyć duszę i ciało.

CZERWIEC 2021
Bardzo wyrosła. Zrobiła się pogodna. Udało nam się znaleźć jej starszego brata. Zależy nam, żeby mieli ze sobą kontakt.
CZERWIEC 2020
Chodzi do piątej klasy. Jest teraz zdrowsza i szczęśliwsza. Ma dużo koleżanek, z którymi chętnie spędza czas.
LIPIEC 2018
Rachel jest bardzo poważna. Chodzi do czwartej klasy. Jest molem książkowym. Uwielbia pochłaniać lektury. Pięknie tańczy.
GRUDZIEŃ 2016
Od stycznia idzie do trzeciej klasy. Jest prymuską, zajmuje pierwsze miejsce w klasie. Jest bardzo dojrzała jak na swój wiek. Bardzo lubi tańczyć.
CZERWIEC 2016
Chodzi do drugiej klasy. Mieszka w Martin’s House. To bardzo dobre dziecko. Jest grzeczna i spokojna.
CZERWIEC 2015
Chodzi do przedszkola Big Five. Jest zawsze bardzo poważna.
pokaż starsze

przybory malarskie