Uczniowie

Samuel 8 l

Urodziny: 27.05.2013
W Kasisi od: 14.10.2015

Samuela do Kasisi skierowała opieka społeczna. Mama chłopca nie była w stanie jemu, ani jego licznemu rodzeństwu zapewnić właściwej opieki. Chłopiec miał chorobę głodową i liczne powikłania. Podczas pobytu u nas jego stan znacznie się poprawił. Dobrze zintegrował się z grupą z yardu.

CZERWIEC 2021
Chodzi do pierwszej klasy. Jest poważny, lubi dużo jeść, szczególnie podwieczorki;)
LUTY 2021
Samuel chodzi już do pierwszej klasy. Dobrze się uczy i chętnie rano wstaje, żeby na 6.30 być w szkole. Raz w ubiegłym roku odwiedziła go mama. Powiedziała, że załatwia pozwolenie na zabranie go do siebie. Więcej się nie pokazała.
MAJ 2019
Chodzi do przedszkola poza Kasisi. Jest aktywny na każdym polu. Troszkę łobuzuje, ale jest przyjacielski. Lubi grać w piłkę, podczas meczów stoi na bramce.
LIPIEC 2018
Mama Samuela odwiedziła go w Kasisi. Jej stan się pogorszył. Samuel rośnie na dobrego i mądrego chłopca.
pokaż starsze

Piłka nożna