Pilna adopcja

Shadrick 7 m

Urodziny: 19.12.2020
W Kasisi od: 21.03.2020

Shadrick trafił do Kasisi 3 miesiące temu, razem z bratem bliźniakiem Mishekiem. Dostanie tu wszystko czego będzie potrzebował. Trafił do nas w bardzo złym stanie, po tym jak chora psychicznie mama nie potrafiła zająć się chłopcami, a babci nie starczało już sił, by czuwać przy kilkutygodniowych maleństwach. Taty chłopców niestety nie znamy.

Mleko terapeutyczne

Mleko terapeutyczne

Komplet badań

Komplet badań

Przytulanki

Przytulanki

Grzechotki

Grzechotki

Gabriela

Anonimowy Darczyńca

Monika😊

Izabela i Daniel

Aneta

Anonimowy Darczyńca

Natalia

Mirka

Fundusz im. Christophers Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Założyliśmy Fundusz im. Christophera Sakali. Z jego pomocą wspieramy chorych, w tym dzieci na oddziale onkologicznym szpitala w Lusace.