Uczniowie

Shalom Charity 14 l

Urodziny: 21.01.2007
W Kasisi od: 03.12.2017

Dziewczynkę do Kasisi przyprowadziła szefowa sąsiedniej wioski, wraz z całym komitetem. Ojczym nie pozwalał Shalom spać w domu, bo to nie jego dziecko, znęcał się nad dziewczynką. Wreszcie ludzie powiedzieli: stop, przyszli do nas poprosić o przygarnięcie tego dziecka. W Kasisi zapewnimy jej dużo miłości i spokoju.

CZERWIEC 2021
Chodzi do siódmej klasy. Jest przyjacielska. Pomaga innym dzieciom w odrabianiu prac domowych. Dobrze się uczy. Lubi malować, zawsze uczestniczy w warsztatach plastycznych.
PAŹDZIERNIK 2020
Shalom chodzi do szóstej klasy. Bardzo wydoroślała. Jest usłużna i zawsze chętna do pomocy. Lubi gotować i piec.
MAJ 2019
Jest w piątej klasie. Chce być pielęgniarką. chciałaby podróżować z przyjaciółmi. Lubi przedmioty przyrodnicze, matematykę i angielski.

Talon na wycieczkę

Talon na wycieczkę