Uczniowie

Stella 13 l

Urodziny: 27.02.2008
W Kasisi od: 21.07.2012

Stella jest w Kasisi, ponieważ jej mama nie żyje, a tata jest ciężko chory. Opiekują się nim siostry zakonne z miejscowości, z której pochodzi jej rodzina. Zaproponowały mu, żeby dziewczynką zaopiekowały się Siostry z Kasisi. Początkowo nie chciał się rozstać z dzieckiem, ale przystał na propozycję, gdy dziewczynka zachorowała. Bardzo kocha Stellę i często do niej dzwoni. Stella jest urodzoną aktorką. Jak na razie jej „emploi” to dama, na którą trzeba zwrócić uwagę.

CZERWIEC 2021
Tańczy w Steli (liturgiczna grupa taneczna). Lubi zmywać naczynia i zaplatać włosy innym dziewczynkom. Jest bardzo pomysłowa.
MAJ 2019
Stella nie przestaje tańczyć, jest w czwartej klasie. To bardzo wesoła dziewczynka. Ma dużo koleżanek. Tańczy w scholi w grupie kościelnej.
CZERWIEC 2017
U Stelli wszystko dobrze. To bardzo mądra dziewczynka.
CZERWIEC 2016
Chodzi do pierwszej klasy. Jest bardzo samodzielna. Siostry mówią, że czasem aż za bardzo. Pełni w Martin’s house rolę przywódcy.
CZERWIEC 2015
Dziewczynka w ostatnich miesiącach miała problemy ze zdrowiem. Dopadła ją jakaś infekcja bakteryjna, ale już jest wszystko dobrze. Mieszka w Edmunds House. Chodzi do przedszkola Big Five.
pokaż starsze

Płyty z muzyką